Kreston van Herwijnen

Kreston van Herwijnen

Ondernemen is uitdagender dan ooit. Succesvol ondernemerschap vraagt om het op tijd doorvoeren van veranderingen. Het helpt om tijdig stil te staan bij noodzakelijke innovaties, verbeteringen of verdere professionalisering.
Dus hebben ondernemers dienstverleners nodig die hen werk uit handen nemen én in de breedte adviseren. Kreston Van Herwijnen is naast een puur financiële dienstverlener, ook een brede MKB-adviseur in Rivierenland.
Business Consultancy richt zich op het stimuleren van vooruitstrevend, inspirerend en duurzaam ondernemerschap. Naast en achter de ondernemer.

Ons adviesteam werkt graag intensief met jou, als MKB-ondernemer, en jouw mensen, samen in het optimaliseren en transformeren van jullie onderneming.
Wij nemen werk uit handen, ontzorgen en helpen bij het inrichten van succesvol ondernemerschap. Met elkaar een impact creëren die er écht toe doet.

Zeldenrust Marketing

Zeldenrust Marketing

Wij zijn Zeldenrust Marketing. Hippe en ondernemende online marketing experts. Marketing met lef. Gedurfd en opvallend om jouw doelgroep te bereiken. Wij helpen bedrijven met het realiseren van online marketingdoelen, van analyse tot strategisch advies en uitvoering. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in merkpositionering & branding, (video) content creatie, social media en het realiseren van websites en webshops.

Point HRM

Point HRM

Welkom bij Point HRM, jouw partner in Human Resource Management. Onze organisatie is opgericht door Laura van Kessel, een expert met een rijke ervaring in diverse sectoren.

Bij Point HRM begrijpen we dat jouw personeelsbestand de kern van jouw organisatie vormt. Daarom richten we ons op het versterken van jouw HR-processen en het ondersteunen van jouw organisatie met HR, jouw personeelsbeleid en de ontwikkeling van jouw medewerkers in de breedste zin van het woord.

Henk Scholten Mobility

Henk Scholten Mobility

Henk Scholten Volvo is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen in ons familiebedrijf en nemen graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen. Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw auto zit. Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.

Henk Scholten is Volvo dealer en service- & hand-overpartner voor Lynk&Co en Polestar. We hebben vestigingen in Culemborg, Tiel, Arnhem, Nijmegen, Ede, en Geleen. Daarnaast hebben we een eigen Volvo erkend schadeherstelbedrijf in Arnhem en een installatiebedrijf voor laadpalen en zonnepanelen, Henk Scholten Mobility.

Smits Legal

Smits Legal Bedrijfsjuristen

"Onze bedrijfsjuristen werken op een laagdrempelige en professionele wijze” aldus Mark Willemsen. De bedrijfsjuristen van Smits Legal richten zich op de MKB-bedrijven in regio Rivierenland die behoefte hebben aan goede juridische ondersteuning. "Bedrijven met juridische kwesties op het gebied van onder andere huurrecht, bouwrecht, algemene voorwaarden, contracten of facturen die niet worden betaald schakelen ons in. We zijn de legal afdeling van uw bedrijf", aldus Mark. Vrijblijvend kennis maken of een juridische vraag? Neem gerust contact met ons op.

Plan Effect

Plan Effect

Plan Effect is toonaangevend in maatwerk glaswanden en interieuroplossingen. Bij ons draait het niet alleen om het creëren van nieuwe ruimtes op jouw kantoor; het gaat om de complete ervaring. Binnen de designs van Plan Effect ontmoet je collega’s, voer je inspirerende gesprekken met klanten of vind je een rustige plek om je te concentreren. Met onze passie voor design en door de liefde voor de juiste materialen en kleuren, ontstaat de juiste werksfeer en perfecte stijl.

We produceren jaarlijks meer dan 100.000 vierkante meter aan hoogwaardige wanden, waarbij we gebruikmaken van een hypermoderne glasstraat. Zo leveren wij al meer dan 35 jaar maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Als familiebedrijf zijn we trots op onze lange geschiedenis van samenwerking met de meest gerespecteerde architecten en bedrijven wereldwijd. Van Booking.com tot Porsche, van Spotify tot Google. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en creativiteit om hun visie tot leven te brengen.

Bij Plan Effect geloven we in meer dan alleen esthetiek. Onze specialisten zijn continu bezig met de nieuwste trends in de markt, zoals het hergebruik van wandsystemen. Onze ambitie is om in 2025, 20% van onze bestaande wanden te hergebruiken in nieuwe projecten. Zo bouwen we samen aan een kantooromgeving waarin iedereen zich goed voelt.

Plan Effect - designed to connect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *