JCI de Betuwe te gast bij de Rabobank

Posted on jun 25, 2019 in Business, Fun, Leden

Op 25 juni 2019 was JCI de Betuwe te gast bij Rabobank West-Betuwe in Geldermalsen, waar we onze maandelijkse algemene ledenvergadering (ALV) mochten houden.

Rabobank West-Betuwe in Geldermalsen

Tijdens onze ALV bespreken we wat de verschillende commissies bezig houdt en nemen we beslissingen over de komende projecten. We vergaderen zo’n negen keer per jaar, altijd op de laatste dinsdag van de maand. Deze vergadering was de laatste voor de zomerstop. Eind september is de volgende vergadering.

Meestal hebben we een vaste locatie voor de ALV, maar voor de vergadering in juni heeft het bestuur gekozen voor een andere locatie, namelijk Rabobank West-Betuwe.

Voordat onze ALV van start ging luisterden we naar een presentatie van Henk Bolt, community banker bij Rabobank West-Betuwe. Hij vertelde onder meer over het motto van de Rabobank “Growing a better world together” en op welke manier zij lokaal maatschappelijke impact creëren. Het is mooi om te horen dat ook zij zich maatschappelijk inzetten en de wereld zo een beetje beter willen maken, net als JCI. Bezoek de site van Rabobank West-Betuwe voor meer informatie.


Wij danken Rabobank West-Betuwe voor de bijdrage van deze avond.