Belangrijk: Het CVA is geannuleerd

Posted on mrt 23, 2020 in Business, Community, Leden

Momenteel is de wereld in de ban van het Coronavirus. Wereldwijd, internationaal, nationaal en lokaal worden er drastische maatregelen genomen om ons allemaal zo veel mogelijk te beschermen voor het virus.

Annulering

Het CVA bestuur van JCI de Betuwe heeft samen met het FB besloten om het CVA-congres van 9 mei 2020 in de Betuwe te annuleren. De gezondheid van onze leden maar ook partners en iedereen die betrokken is bij het CVA staat voorop.

Verzetten of annuleren?

Het mei CVA-congres gaat niet door en gaat ook niet verzet worden naar een later moment. Andere kamers zijn momenteel al bezig om het NC/CVA later in het jaar te organiseren. Het FB kijkt momenteel naar een online oplossing voor de CVA-vergadering zodat deze wel plaats kan vinden. Hier zullen zij zelf alle leden over informeren.

Terugbetaling

Ondanks dat wij een gratis CVA aanboden was er ook een ticket te koop voor het betaalde avondprogramma. Iedereen die zich hier al voor had aangemeld krijgt het volledige aankoop bedrag terug! We zullen dit zo snel mogelijk gaan regelen.

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons gratis CVA en alle enthousiaste berichten die we het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen.
Leden, partners, sponsoren en vrijwilligers, door al jullie motivatie, inzet, enthousiasme en support stond daar een prachtige dag op de planning. Ieder heeft zijn of haar inzet enorm getoond en wij zijn iedereen daar ook heel erg dankbaar voor. De weg naar het CVA was absoluut ‘met en voor elkaar’ en teamwork op zijn best.

Vragen?

Wij snappen goed dat het vragen oproept. Schroom niet om ons te contacten! We zullen zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.