Bedrijfsbezoek Regionaal Archief Rivierenland.

Posted on mei 4, 2018 in Business, Leden
Op 1 mei 2018 was het zover! Het bedrijfsbezoek aan Regionaal Archief Rivierenland in Tiel. Samen met de leden van JCI de Betuwe en eventuele nieuwe leden brachten wij een bezoek aan dit, op het eerste gezicht, stoffige bedrijf. Niets bleek minder waar, want het Archief gaat volledig mee in dit digitale tijdperk!

Het Regionaal Archief Rivierenland
Het Regionaal Archief Rivierenland is een professionele, toekomstgerichte archiefbeheerder voor het Rivierengebied, die klantgerichtheid en zorgvuldigheid in de dienstverlening aan de burger en de overheid voorop heeft staan, die de meerwaarde van samenwerkingsverbanden onderkent en die op actieve wijze gebruik van de bronnen en informatie daaruit stimuleert.

Het bezoek
Een aantal keer per jaar gaan we met de kamer op bedrijfsbezoek. Deze keer werd dat gecombineerd met een kennismakingsborrel voor potentiele nieuwe leden. Door middel van een korte presentatie over JCI kregen de geintereseerde een eerste indruk van al onze activiteiten en mogelijkheden.

Helemaal NIET stoffig
De CEO van het RAR (Mevr E. Kok-Majewska) vervolgde het programma met een zeer interessante presentatie over het bedrijf. Voorzien van de meest moderne technieken en mogelijkheden blijkt dat het alles behalve stoffig is!
Mocht je eens opzoek zijn naar informatie over familieleden, bedrijven, een regio binnen Rivierenland, loop dan echt eens binnen.

Ook een bedrijfsbezoek?

Lijkt het je leuk om ook eens mee te gaan naar bedrijf en kennis te maken met JCI de Betuwe, meld je dan aan! Bij het eerst volgende geplande bezoek zullen we je inlichten en ontmoeten we je graag.  Werk je bij een bedrijf die je ook graag eens in the picture wilt zetten bij een grote groep jonge ondernemende mensen, neem ook dan gerust contact op. We zijn zeer geintereseerd in het ontdekken van de wonderen wereld binnen alle soorten bedrijven.