JCI TALKS

Posted on jun 27, 2020 in Business, Communitie, Leden

In uitdagende tijden als deze delen we inspirerende verhalen over leiderschap en ondernemerschap. Dit zijn nieuwe JCI TALKS. Neem de eerste en derde maandag van de maand van 20.00 tot 20.45 uur deel aan een webinar met business of social gerelateerde verhalen, die aansluiten bij de actualiteit. JCI TALKS biedt hiermee een platform aan partners en leden en dragen bij aan de zichtbaarheid van JCI. 

Van Capo tot CEO / 6 juli 2020

Jan-Joost is, naast lid van JCI Utrecht, al heel veel jaren gefascineerd door de Italiaanse maffia. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij in de loop van de jaren steeds meer kenmerken, verschillen maar ook overeenkomst gaan zien tussen “normale bedrijven” en de verschillende stromingen van de Italiaanse maffia. Want wanneer je probeert de criminele elementen te parkeren is Jan-Joost ervan overtuigd dat veel bedrijven en managers kunnen leren van de hun bedrijfsvoering. Een aantal onderwerpen komen o.a. voorbij: kernwaarde, structuren, aannamebeleid, marketing en diverse interessante weetjes.

Aanmelden kan via:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwtcumvqzwjH9c203vSLbNiMkI7lo9Dbnt-

De Zoomlink voor de JCI TALKS is telkens te vinden op onze Facebookpagina (JCI Nederland: Team Impact), LinkedIn en Instagram. Ook wordt de link elke keer gedeeld in de voorzittersappgroep – vraag dus ook even na bij je voorzitter. Mocht je de link toch gemist hebben of niet actief zijn op social media, stuur dan een email naar evp.impact@jci.nl zodat ze je een link kunnen sturen. 

JCI TALKS wordt door JCI Nederland georganiseerd.