Running dinner 2018

Posted on mei 14, 2018 in Fun

Running dinner is een fun activiteit voor de actieve leden van JCI de Betuwe, de partners van de leden, oud-leden en senatoren. Het is de bedoeling dat je aan de hand van een thema voor elkaar gaat koken. Via een appje word je op de hoogte gebracht waar je het voorgerecht, hoofdgerecht en toetje zal gaan eten. Je zit dus elke gang op een andere locatie met andere mensen.

Guilty pleasure

Op zaterdag 12 mei 2018 werd opnieuw het running dinner gehouden. Dit jaar hadden we het thema “Guilty pleasure” gekregen. Een thema waar iedereen wel wat mee kan.


We begonnen de avond met een gezamenlijke borrel bij één van de leden. De hapjes en drankjes waren al helemaal in stijl van “guilty pleasure”. Er stonden schuimblokken, chocola en nootjes op tafel. Na ongeveer een uur kreeg iedereen een appje met het adres waar je heen moest voor het voorgerecht. Je kreeg echter alleen het adres door, dus niet de naam van de persoon die er woont. Zo blijft het tot het laatste moment spannend bij wie je gaat eten.


Via een groepsapp werden foto’s ingestuurd van de gemaakte gerechten. Bij elke ronde moest je punten geven aan de hand van de foto. Welke foto het mooiste/leukste/grappigste er uit zag gaf je de meeste punten. Degene met de meeste punten wint en ontvangt een leuke prijs.

Het Dessert

Het dessert was dit jaar gezamenlijk en werd gehouden bij de voorzitter thuis. Heerlijke pannenkoeken, cake met slagroom, chocolade en een kaasplankje stond er op het menu. Het dessert ging als vanzelf over in een borrel. Net na het dessert werden de winnaars bekend gemaakt. Twee leden, woonachtig in Utrecht hadden ervoor gekozen om midden in de boomgaard – geheel in campng stijl – te dineren. Zij wonnen de ultieme guilty pleasure prijs: een album vol met foute meezingers!