Running dinner 2019

Posted on jun 18, 2019 in Fun

Running dinner is een fun activiteit voor de actieve leden van JCI de Betuwe, de partners van de leden, oud-leden en senatoren. Het is de bedoeling dat je aan de hand van een thema voor elkaar gaat koken. Via een appje word je op de hoogte gebracht waar je het voorgerecht, hoofdgerecht en toetje zal gaan eten. Je zit dus elke gang op een andere locatie met andere mensen.

Winnaar 2019 – Bas Essing & Liora

Burgerfest!
Op zaterdag 1 juni 2019 werd het jaarlijkse running dinner gehouden. Dit jaar hadden we het thema “Burgerfest” bedacht. Hamburgers dus. Voor zowel het voor-, hoofd-, en nagerecht. Dat belooft wat!


We begonnen met een gezamenlijke borrel bij één van de leden, waarbij er al mini snoephamburgers op tafel stonden. Na ongeveer een half uur kreeg iedereen een appje met het adres waar je heen moest voor het voorgerecht. Alleen een adres, niet de naam van degene die het voorgerecht maakt. Zo blijft het tot het laatste moment spannend bij wie je gaat eten.


Via een groepsapp werden foto’s ingestuurd van de gemaakte gerechten. Deze foto’s werden dan beoordeeld door de jury en de winnende foto’s staan hier op de site.

2e prijs 2019 – Eling & Nienke Nienhuis

Winnaars
De eerste prijs ging naar het nagerecht van Bas Essing, onze jongste lid van de kamer, en zijn partner Liora. Op de bovenste foto is zijn nagerecht te zien. Een ‘hamburger’ gemaakt van een donut, chocola en fruit.


De tweede prijs ging naar het voorgerecht van Eling en Nienke Nienhuis. Op de tweede foto is zijn voorgerecht te zien. Een mini-hamburger met friet en cola. Erg leuk gedecoreerd, waardoor het net een plaatje van een restaurant leek.


De derde prijs ging naar het hoofdgerecht van Charlotte van den Braak en Vincent van den Ende. Zij hadden het originele idee om te dineren bij paprika-kwekerij van der Burg, voorafgaand door een rondleiding. De burgers zagen er tevens heerlijk uit én waren helemaal biologisch. Op de derde foto is dit gerecht te zien.

3e prijs 2019 – Charlotte van den Braak & Vincent van den Ende

Benieuwd naar het Guilty Pleasure running dinner van 2018? Lees het hier!