Plan Effect

Plan Effect

Plan Effect is toonaangevend in maatwerk glaswanden en interieuroplossingen. Bij ons draait het niet alleen om het creëren van nieuwe ruimtes op jouw kantoor; het gaat om de complete ervaring. Binnen de designs van Plan Effect ontmoet je collega’s, voer je inspirerende gesprekken met klanten of vind je een rustige plek om je te concentreren. Met onze passie voor design en door de liefde voor de juiste materialen en kleuren, ontstaat de juiste werksfeer en perfecte stijl.

We produceren jaarlijks meer dan 100.000 vierkante meter aan hoogwaardige wanden, waarbij we gebruikmaken van een hypermoderne glasstraat. Zo leveren wij al meer dan 35 jaar maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Als familiebedrijf zijn we trots op onze lange geschiedenis van samenwerking met de meest gerespecteerde architecten en bedrijven wereldwijd. Van Booking.com tot Porsche, van Spotify tot Google. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en creativiteit om hun visie tot leven te brengen.

Bij Plan Effect geloven we in meer dan alleen esthetiek. Onze specialisten zijn continu bezig met de nieuwste trends in de markt, zoals het hergebruik van wandsystemen. Onze ambitie is om in 2025, 20% van onze bestaande wanden te hergebruiken in nieuwe projecten. Zo bouwen we samen aan een kantooromgeving waarin iedereen zich goed voelt.

Plan Effect - designed to connect.