JCI is het netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief willen bijdragen aan de maatschappij. We dagen onszelf, elkaar maar ook zeker de omgeving uit om impact te creëren. De ene keer is dat lokaal waar we wonen, de andere keer is dat in het werkgebied. Ten alle tijden doen we dat met elkaar en halen daarbij het beste uit alles en iedereen naar boven. Ben je tussen de 18 en 40 jaar, en wil je graag lid worden van een waardevol netwerk, mail ons!

Waarom zou ik lid worden?

Lid zijn van JCI De Betuwe biedt jou de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot oud-leden van JCI behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is een wereldwijde organisatie, gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen. JCI Nederland maakt onderdeel uit van JCI wereldwijd. JCI De Betuwe valt weer onder JCI Nederland.  

Dus…

  • Ben je tussen de 21 en 38 jaar?
  • Woon en/of werk je in de Betuwe en omstreken?
  • Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen?
  • Heb je interesse in lokale, nationale of zelfs internationale contacten?
  • Vind je het leuk tijd en kennis te investeren in maatschappelijke goede doelen?

Be there

Een borrel, een ALV bijwonen (algemene leden vergadering) of een evenement bezoeken. Het maakt ons niet uit waar je bij aansluit. Je bent ten alle tijden zeer welkom. We laten je graag geheel vrijblijvend meer zien over onze kamer en enthousiaste leden.

Wil je meer weten over de verschillende commissies? Klik dan hier, en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Meld je aan, ontmoet en ontdek JCI de Betuwe

Vul onderstaand formulier in! De Ledencommissie zal snel contact opnemen en hopelijk zien we je bij het eerst volgende event.

Contact us by filling out the form below.