Bestuur 2018.

Het bestuur van 2018

Jaarlijks wordt er door de leden van JCI de Betuwe een nieuwe voorzitter verkozen. De voorzitter stelt vervolgens ieder jaar zijn of haar eigen bestuur samen. Voor het jaar 2018 is Nicole Elstgeest voorzitter van JCI de Betuwe. Samen met Juust van Raak (penningmeester) en Karin de Smit (secretaris) is een ondernemend en energiek bestuur gevormd. Minimaal eenmaal per maand komen zij met elkaar samen en bespreken ze alle ins & outs binnen onze kamer. Het thema van 2018 is JCI de Betuwe ‘Back to Basic’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag stellen wij het huidige bestuur van JCI de Betuwe aan je voor!

Nicole Elstgeest

Voorzitter

Nicole is sinds 2014 lid van JCI de Betuwe. Ze neemt haar positieve energie mee naar alle activiteiten en ALV’s bij JCI de Betuwe. Daarnaast is ze regelmatig aanwezig tijdens de congressen in Nederland en in het buitenland. Nicole is sinds kort werkzaam in de zorg bij het Van der Valk Vitaal te Tiel.

Karin de Smit

Secretaris

Karin is bij JCI de Betuwe lid geworden in 2014 na jarenlang op de achtergrond actief geweest te zijn tijdens het lidmaatschap van man Daniël. Met haar gezin woont zij in Opijnen waar ze druk is met het opknappen van het huis en tuin en haar passie koken. Eerder was Karin werkzaam als onder andere project- en teammanager. Op dit moment is zij op zoek naar een leuke nieuwe baan.

Juust van Raak

Penningmeester

Juust is sinds 2016 lid van JCI de Betuwe. Hij heeft zich aangesloten bij het JCI om naast zijn werk als projectleider kabels en leidingen bij GOconnectIT ook jonge professionals te leren kennen uit andere vakgebieden. Verder is Juust in de nog overige tijd te vinden in de Crossfitbox in Tiel of staat hij op het water achter de boot.

Back to Top