Het bestuur van 2017.

Omschrijving

Het bestuur van 2017

Jaarlijks wordt er door de leden van JCI de Betuwe een nieuwe voorzitter verkozen. De voorzitter stelt vervolgens ieder jaar zijn of haar eigen bestuur samen. Voor het jaar 2017 is Vincent van den Ende voorzitter van JCI de Betuwe. Samen met Robin van Denderen (penningmeester) en Kim Meekes (secretaris) is een ondernemend en energiek bestuur gevormd. Minimaal eenmaal per maand komen zij met elkaar samen en bespreken ze alle ins & outs binnen onze kamer. Het thema van 2017 is JCI de Betuwe ‘in het vizier’. Dit jaar wordt veel aandacht besteed aan ondernemerschap en verbinding met lokale gemeenschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag stellen wij het huidige bestuur van JCI de Betuwe aan je voor!

Vincent van den Ende

Voorzitter

Vincent is sinds 2013 lid van JCI de Betuwe. Met veel toewijding legt hij verbinding tussen de lokale kamer en het nationale bestuur. Vincent is strategisch marketeer en Headhunter voor commercieel management bij Batenborch International.

Kim Meekes

Secretaris

Kim is lid van JCI de Betuwe sinds 2014. Kim woont in Utrecht en reist graag naar de Betuwe voor een kopje koffie met haar schoon- familie. In het dagelijks leven is ze Advocaat Ondernemersrecht en Faillissementsrecht bij De Advocaten van Van Riet.

Robin van Denderen

Penningmeester

Robin is in 2014 aangehaakt bij JCI de Betuwe. Robin was in 2016 ook al bestuurslid en is dit jaar ook lid van de nationale kascommissie. Robin is woonachtig in Wijk bij Duurstede en is werkzaam bij Kreston Lentink Audit B.V als Accountant.

Back to Top