Business Event “Future Proof” 17 oktober 2017.

Omschrijving

JCI de Betuwe Business Event ‘Future Proof’

De vooraankondigingen van de businesscommissie waren al veelbelovend. “Zet allemaal 17 oktober in jullie agenda’s”, klonk het op de afgelopen ALV. En inderdaad, alle verwachtingen werden op dinsdagavond 17 oktober aan de rand van Tiel op bedrijventerrein Medel waargemaakt. Een businessavond georganiseerd bij Van Helden Relatiegeschenken.
Bij binnenkomst in de hal stond het welkomstcomité Natascha, Juust en Tatsiana klaar om iedereen, tja hoe kan het ook anders, welkom te heten. Eenmaal binnen bleek inderdaad dat er niets gelogen was over het aantal aanmeldingen. Het was een gezellige drukte in de showroom van Van Helden. Jong èn oud waren op deze avond afgekomen. “Omwille van de tijd gooien we het programma om. We gaan eerst een rondleiding krijgen en komen daarna terug voor de presentaties”, aldus de Veurzitter.

Als een klas van 30 kinderen van 8 jaar oud al niet kan luisteren, dan mag je al helemaal niet verwachten dat een groep van 50 volwassenen goed zal luisteren. Zeker niet als daar autoverkopers, accountants, advocaten, makelaars en zelfs een wethouder in rondlopen. En dus werden we verdeeld in vier behapbare groepen. Onder bezielende leiding van medewerkers van Van Helden werden we langs diverse productieprocessen geleid. Van balpennen tot doppers en van lasers, stempels tot tampons, van alles passeerde de revue. In het magazijn mocht een enkeling mee in een attractie die thans op de Tielse najaarskermis niet zou misstaan. Let’s get ready for Forklift express!!

Eenmaal terug in de Van Helden kantine was het de beurt aan directeur Arno van Helden om ons mee te nemen in de geschiedenis van het familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Meer dan een halve eeuw relatiegeschenken, een halve eeuw die startte bij de balpen en vandaag de dag heeft geleid tot paraplu’s, rolmaten, petjes, strandballen en powerbanks. Inderdaad, je kunt het zo gek niet bedenken, Van Helden heeft al uw relatiegeschenken.

Daarna was het de beurt aan Jan Looman van Logistieke Hotspot Rivierenland die slechts twee sheets nodig had ter ondersteuning van een logischtiek verhaal over blauwe oceanen, Cirque du soleil en logistieke uitdagingen in de nabije toekomst. De organisatie attendeerde de heer Looman erop zijn verhaal langzaam aan af te ronden omdat in het kader van de logistiek de bittergarnituur anders niet in warme toestand onze mondjes zou bereiken. Het was tijd voor de altijd succesvolle netwerkborrel!

Och, ik zou bijna vergeten dat onze voorzitter Vincent eerder op de avond al zijn keeltje mocht schrapen om een bevlogen presentatie over de JCI te geven. De zaal zat namelijk vol met potentiële “nieuwe” leden en dus moest de boodschap duidelijk zijn. JCI De Betuwe is een groep enthousiaste en jonge mensen waar je gewoon lid van moet worden. Punt. Dus geen gemekker over ellenlange vergaderingen, langdradige discussies over groene polo’s of huishoudelijke reglementen. Nee, JCI De Betuwe is een groep enthousiaste en jonge mensen die schitterende events weet te organiseren en daarmee mooie doelen haalt. En daar mogen we trots op zijn! Ik neem bij deze dan ook mijn hoed af voor de businesscommissie, jullie hebben een prachtig mooi business event neergezet, Chapeau! En daarvoor dan ook dank namens de rest van de kamer!

JCI De Betuwe, zeker het overwegen waard!

 foto van Frank Schoots.foto van Frank Schoots.foto van Frank Schoots.foto van Frank Schoots.foto van Frank Schoots.

Details

  • Datum 29 september 2017
  • Tags Business, Evenement
Back to Top