Oliebollenrace 2016.

Omschrijving

Klik hier om door te gaan naar de oliebollenrun 2017.

 

 

 

2016

Kom oudjaarsdag naar Tiel en ga goed het jaar uit met de oliebollenrace! Een hardloopwedstrijd van 5 of 10 kilometer door de prachtige Betuwe. Speciaal voor de kleinsten onder ons is er een kidsrun van 1,5 km. En naast je eigen gezondheid, maak je ook de wereld een stukje beter: we lopen voor de Roparun en de goede doelen die hieraan verbonden zijn.

De Roparun

Alle opbrengsten komen te goede aan de Roparun. Een prachtige estafetteloop van 500 kilometer voor hardloopliefhebbers, die door deelname een aantal goede doelen steunen die gerelateerd zijn aan het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De opbrengsten worden gedoneerd aan een Betuws team: Team 108. Hiermee steunen we ook direct een team in zijn geweldige uitdaging van 500 kilometer.

De wedstrijd

De run vindt plaats op zaterdag 31 december 2016. Tijden staan hiernaast vermeld. De route loopt over de dijk, en door typisch Betuwse landschappen. Het meest bekend in de lente, ook in de winter het aanschouwen waard. Elke deelnemer krijgt een tegoedbon voor een drankje en een oliebol. Tevens zullen oliebollen te koop zijn, handig.
De oliebollen komen vers van Bakkerij van Oijen, die hiermee ook het goede doel steunt.

Locatie

De wedstrijd start bij de Betuwe Sporthal, Wadenoijenlaan 399, Tiel. Hier zijn faciliteiten aanwezig zoals kleedkamers en een kantine. De start ligt direct naast de hal, en de route gaat direct de prachtige natuur in.

Inschrijven

Inschrijven is alleen nog mogelijk op de dag zelf tussen 09:00-10:00.

Back to Top