Terugblik Oliebollenrace 2016.

Omschrijving

Op 31 december 2016 vond de oliebollenrace plaats. Dit event, georganiseerd door JCI de Betuwe, in samenwerking met de Betuwse Raborunners, vond plaats om geld op te halen voor het Betuwse team 108 wat mee gaat doen met de RopaRun 2017.

Er deden bijna 200 mensen mee aan de oliebollenrace. Zij liepen 5 of 10km rondom Passewaaij. Voor de allerkleinsten was er een speciale kidsrun. Na de race gelopen te hebben kregen de deelnemers een gratis oliebol en konden ze opwarmen met een warm drankje aan de bar van de Betuwehal. Ook waren er nog verse oliebollen te koop van bakkerij van Ooijen, waarbij de opbrengst ook naar het goede doel ging.

De oliebollenrace was een enorm succes. We hebben maar liefst meer dan €1000,- opgehaald voor het goede doel. Daarnaast kregen we veel positieve reacties van deelnemers die het enorm leuk vonden om 2016 zo sportief af te sluiten.

Met dank aan de volgende sponsoren: Atletiek en wandelsport vereniging Astylos Tiel; Bakkerij van Ooijen; Betuwehal Tiel; Blijdesteijn; Harteman B.V.; Rabobank West-BetuweSWAD Video.

Details

  • Datum 4 juli 2017
  • Tags Evenement, Fun
Back to Top