Business, één van de pijlers van JCI. Naast Community, Training en International het fundament waar JCI op draait. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken! Ben je ondernemend en wil je een verbindende rol spelen dan is de commissie Business jou op het lijf geschreven.

Verbinding

Als lid van de commissie Business ben je de verbindende factor tussen JCI en het bedrijfsleven, het bedrijfsleven met het bedrijfsleven en het bedrijfsleven met Community. Samen met je mede-commissieleden leg je contacten, breng je contacten met elkaar in verbinding, organiseer je en ben je het fundament van langdurige relaties met het bedrijfsleven.

 

Bedrijfsbezoeken

De commissie Business organiseert jaarlijks ten minste één bedrijfsbezoek bij een Betuwse onderneming. Tijdens zo’n bezoek krijg je een kijkje in de keuken van het bedrijf, niet alleen van de werkprocessen, maar ook van de geschiedenis en de (toekomst)visie die de ondernemer heeft. De afgelopen jaren heeft de commissie Business al vele bedrijfsbezoeken georganiseerd bij ondernemers waar de Betuwe met recht trots op mag zijn, zoals Go Tan, Kranendonk Smart Robotics, De Specialiteitenbakkerij, ARN Recycling en Van Helden Relatiegeschenken.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ben je bang dat je voor de commissie Business een doorgewinterde zakenman of –vrouw moet zijn? Dat is zeker niet het geval. JCI staat voor ‘learning bij doing’. Je krijgt alle ruimte je te ontwikkelen op de vlakken waar jij je graag verder in wil ontwikkelen. Juist doordat JCI de Betuwe bestaat uit leden uit zeer uiteenlopende branches en ieder lid beschikt over zijn of haar kwaliteiten, is er altijd iemand die je verder kan helpen je ontwikkeldoelen te bereiken.

Ben je nieuwsgierig of wil je graag onze commissie Business komen versterken. Laat van je horen!