Fun is een belangrijke factor bij JCI de Betuwe. De fun Commissie organiseert leuke, toffe, gezellige en verbindende activiteiten die je niet wilt missen. Van kookworkshop, tot escaperoom, bier- of wijnproeverij, een leuke workshop tot stapavond. En ja, je partner is daarbij ook van harte welkom!

 

Running dinner

Running Dinner is dé jaarlijks terugkerende fun activiteit. Je gaat 3 gangen eten, waarbij je elke gang bij een ander JCI lid thuis nuttigt. Het gezelschap wisselt ook per gang. Je ontvangt per whatsapp een adres en tijdstip en ontmoet daar je tafelgenoten. Zo leer je snel veel JCI leden en hun partners kennen. Gewoon lekker gezellig op informele wijze. Elk jaar wisselt het thema: van de bloemetjes buiten zetten, bourgondisch eten tot aan guilty pleasure. In 2019 was het thema: Burgerfest!

 

Fun in de sneeuw

Bij veel JCI leden gaat het hart sneller kloppen als je begint over skiën, snowboarden en apres-ski. In 2019 organiseert de fun commissie het allereerste ‘JCI de Betuwe Wintersport weekend in Maria Alm 2019′! Lees onze blog voor een verslag van dit leuke weekend. In 2020 verwachten we een vervolg.

 

Fun in de zon

Dit jaar organiseerde we ook een zomerse fun activiteit: namelijk JCIsland! Heerlijk een dag aan het water en voor de liefhebbers: een waterski-clinic. Lees onze blog voor een verslag!

 

Sportactiviteit

Het streven is om ieder jaar een sportieve activiteit te doen. Zodat we elkaar ook eens van een andere kant leren kennen en omdat het gewoon hartstikke leuk is! Dit jaar hebben we voor een aantal leden en partners een workshop schermen georganiseerd.

 

Werk vandaag aan je plezier!

JCI is dus niet alleen maar bezig zijn met persoonlijke ontwikkelingen en het organiseren van gave evenementen. Fun is een zeker net zo belangrijke pijler binnen onze kamer.

Heb je suggesties en maak je graag eens kennis met ons? Neem dan via onderstaande formulier contact op. En geloof ons, het is echt heel leuk!