Binnen JCI De Betuwe heeft de Ledencommissie de taak om nieuwe aspiranten te verwelkomen en hen wegwijs te maken binnen de Kamer. Aan ons de taak om ieder jaar nieuwe leden aan de kamer te binden, boeien en te behouden.

 

Waarom zou ik lid worden?

Lid zijn van JCI De Betuwe biedt jou de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot oud-leden van JCI behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is een wereldwijde organisatie, gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen. JCI Nederland maakt onderdeel uit van JCI wereldwijd. JCI De Betuwe valt weer onder JCI Nederland.  

Dus…

  • Ben je tussen de 21 en 38 jaar?
  • Woon en/of werk je in de Betuwe en omstreken?
  • Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen?
  • Heb je interesse in lokale, nationale of zelfs internationale contacten?
  • Vind je het leuk tijd en kennis te investeren in maatschappelijke goede doelen?

 

Ook lid worden?

Zodra je aangeeft interesse te hebben om je aan te sluiten bij JCI De Betuwe komt de ledencommissie in beeld. We organiseren een aantal keer per jaar een speciale ledenavond, jij bent daar uiteraard van harte welkom. Ben je nog steeds geïnteresseerd dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met één of twee leden van ledencommissie. Op die manier kun jij toelichten wat je motivatie is om lid te worden en kunnen wij je alles vertellen over JCI. Als de indruk van beide kanten positief is, kun je als aspirant aansluiten bij JCI De Betuwe! 

Ieder aspirantlid krijgt een buddy toegewezen die jou wegwijs zal maken tijdens je aspirantenperiode. Blijkt na een aantal maanden dat je een positieve bijdrage levert aan JCI De Betuwe, dan wordt je ‘gepind’ en ben je officieel lid van JCI De Betuwe! Je bent klaar om aan te sluiten bij de Mystery commissie

 

Aanmelden en ontmoeten.

Vul onderstaand formulier in! De Ledencommissie zal snel contact opnemen en hopelijk zien we je bij het eerst volgende event.